Haaruitval bestrijden? Ontdek de nieuwe lasertherapie van Pro Haarzorg voor schoonheidssalons, haarklinieken en haarspecialisten

When science and hair clicks!

Een aangename behandeling zonder medische ingrepen

Het behandelconcept van Pro Haarzorg voor haaruitval

Haarproblemen bij vrouwen en mannen zijn verschillend van aard. Zij variëren van dun, slap, breekbaar haar tot diffuse, plaatselijke of volledige kaalheid. Haarverlies op zich is heel normaal. Wij verliezen elke dag zo’n 70 tot 100 haren. Zodra wij meer haren verliezen is er iets aan de hand en kan dit tot kaalheid leiden. De oorzaak van haarproblemen ligt meestal in hormonale veranderingen, genetische aanleg, voeding, medicijnen, ziekte of stress.

Een mooie, volle bos haar is een schoonheidsideaal. Het sterkt het zelfvertrouwen en welbevinden van mensen. De impact van haarverlies is dan ook zichtbaar en onzichtbaar groot. Het uiterlijk verandert en het kan zelfs leiden tot bezorgdheid, verdriet en depressiviteit.

Is er iets aan te doen?

Het is een uitdaging om haarproblemen op te lossen zonder gebruik te maken van medische ingrepen. Pro Haarzorg is deze uitdaging aangegaan. Na jaren van testen met deskundigen en testpersonen is een uniek behandelconcept ontwikkeld dat het beste resultaat oplevert.

Het behandelconcept bestaat uit een combinatie van apparatuur en innovatieve producten. Een gemiddelde haarvermeerdering en verbetering van maar liefst 85% is haalbaar!

Meten is weten!

Een juiste diagnose is essentieel voor het slagen van de behandeling. Het Multifunctioneel Haargroeisysteem bevat software voor een uitgebreid haar- en huidonderzoek. Met een camera worden digitaal uitvergrote foto’s gemaakt. Deze foto’s worden opgeslagen en direct geanalyseerd. De behandelaar en de cliënt zien en weten nu exact wat er aan de hand is. Met deze informatie kan het behandelplan worden opgesteld. Gedurende het behandelproces worden regelmatig nieuwe foto’s gemaakt. Zo is het resultaat volledig aantoonbaar te volgen.

Pro Haarzorg heeft een nieuwe behandeltechniek voor haaruitval;

Eén apparaat, één behandelconcept

De oplossing voor vele haarproblemen, zonder chirurgische ingrepen en haartransplantaties: Pro Haarzorg heeft het. Eén apparaat en één behandelconcept waarmee u resultaat aan uw klanten aantoonbaar kunt garanderen. Een wetenschappelijk bewezen en veilige methode die gebaseerd is op het natuurlijke haargroeiproces.

Het bestrijden van haarverlies met lichttherapie (Low Level Light Therapie) bestaat al veel langer. De werking van licht op huid en haar is tientallen jaren geleden door NASA ontdekt en wetenschappelijk gepubliceerd. Men ontdekte dat rood licht het celmetabolisme bevordert. Dat blauw licht de bloedcirculatie verbetert en dat geel licht de talgproductie reguleert. Laserlicht met een lage energie verlengt de actieve groeifase van het haar en verkort de anagene fase. Er ontstaat meer haar, de conditie van het aanwezige haar en de hoofdhuid verbetert. Het haar krijgt meer lengte, breekt minder snel af, groeit langer door en valt dus minder uit.

Deze kennis wordt toegepast in het Multifunctioneel Haargroeisysteem (MHS) van Pro Haarzorg. Maar, wat Pro Haarzorg onderscheidt van traditionele systemen is dat het Multifunctionele Haargroeisysteem over meerdere functies beschikt. Digitaal haaronderzoek voor een juiste diagnose en het volgen van behandelresultaten. Zuurstoftherapie voor het diep insluizen van het haargroeiserum. Radiofrequentie (RF) om de opname van de werkstoffen door de cellen in de haarfollikel mogelijk te maken. Lichttherapie (Koudlaser en Photo Dynamic therapy, PDT) om de activiteit van de haarfollikels te bevorderen, slapende haarzakjes te activeren, de kwaliteit van de hoofdhuid, het aanwezige en nieuwe haar te verbeteren.

Het behandelconcept bestaat uit 6 onderdelen:

  1. Digitaal haaronderzoek voor diagnose en het opstellen van een behandelplan.
  2. Insluizen van het haargroei-stimulerend serum van Dermaheal™ met zuurstoftherapie. 
  3. RF-massage om de celopname van de werkstoffen te stimuleren. 
  4. Lichttherapie: laserlicht met lage energie, infrarood licht en led-licht zorgt voor biologische en chemische reacties in de huid en in de haarfollikel. De actieve groeifase van het haar wordt verlengd en de anagene groeifase wordt verkort. 
  5. Gebruik van thuisproducten en indien nodig voedingssupplementen of medicijnen.
  6. Evaluatie, digitale monitoring en onderhoud van de resultaten.

Haargroeiproducten Pelo Baum™ van Caregen Zuid-Korea

Wanneer uw cliënten Pelo Baum™ ontmoeten, bent u van succes verzekerd.

Ons haar heeft om te kunnen groeien vitaminen en mineralen nodig. Daarom is het gebruik van de haargroeistimulerende producten van Pelo Baum™ een onderdeel van het behandelconcept. Het dagelijks gebruik van Pelo Baum™ stopt haaruitval en zorgt voor meer, gezond, glanzend en dikker haar.

De effectiviteit van Pelo Baum™ is wetenschappelijk bewezen en gebaseerd op vele actieve en natuurlijke ingrediënten als biomimetric peptiden, groeifactoren, multivitaminen en enzymen. Alle ingrediënten zijn door de INCI goedgekeurd en dierproefvrij. Ze zijn afkomstig van het wereldwijd bekende biotechnologisch laboratorium Caregen in Zuid-Korea dat ISO 9001 en 2000-gecertificeerd is. Deze certificatie staat garant voor de hoogste kwaliteit.

Deze haargroeistimulerende producten bevatten niet alleen de benodigde voedingsstoffen maar ook groeifactoren die de haarmatrix aanzetten tot het maken van een haar. Ook bevatten de producten stoffen die de opname van het DHT hormoon door de haarfollikel remt. Gevoeligheid voor dit hormoon is de oorzaak van Alopecia Androgenetica, de meest voorkomende reden waarom men kaal wordt. Pelo Baum™ zorgde voor een stijging van 30% van de behandelresultaten bij de testpersonen. Wanneer (lichamelijke) stress de kaalheid veroorzaakt dan is het mogelijk om een voedingssupplement aan de behandeling toe te voegen.

Hair4Hair product

Producten Hair4Hair - Hairfibers

Het nieuwe haar door de Pro Haarzorg behandeling heeft tijd nodig om kleur te krijgen en te groeien. In de tussentijd zijn haarvezels (hairfibers) het middel om dun wordende haren binnen enkele seconden een vol en gezond uiterlijk te geven.

Deze cosmetische haarverdikker is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De haarvezels zijn zo klein dat het net een poeder is. De statisch geladen haarvezels hechten aan het haar en de hoofdhuid is niet meer zichtbaar. De perfecte manier om dunnere plekken te camoufleren.

Een jonger uiterlijk en meer zelfvertrouwen in slechts enkele seconden!