Haaruitval bestrijden? Ontdek de nieuwe lasertherapie van Pro Haarzorg voor schoonheidssalons, haarklinieken en haarspecialisten

When science and hair clicks!

Geavanceerde haarverzorgingslijn voor thuis

Pelo Baum stopt haaruitval en zorgt voor meer, dikker en glanzender haar

De Pelo Baum producten zijn ontwikkeld om de haarcellen in de hoofdhuid en haarfollikels gezond te houden. De producten kunnen dagelijks worden gebruikt om de haarstructuur en vitaliteit van dunner, fijn en beschadigd haar te herstellen.

Pelo Baum producten bevatten een formule van 3 peptiden, 2 vitamines en 5 natuurlijke plantenextracten. Deze actieve ingrediënten hebben een herstellende werking en zorgen voor vitaler, voller en glanzender haar.

De gepatenteerde ‘dubbel-gelaagde capsule’ technologie zorgt daarbij voor een gereguleerde opname van de actieve ingrediënten in de hoofdhuid waardoor deze dieper en langer kunnen doorwerken.

Pelo Baum biedt een uitgebreid assortiment met een lotion, shampoo en conditioner voor het revitaliseren van haar en hoofdhuid. Door de combinatie van alle drie de producten herhaaldelijk te gebruiken, zou een verbetering in haardikte en -dichtheid kunnen optreden na twee tot drie maanden.

Pelo Baum producten zijn reeds erg populair onder veel dermatologen en haarexperts in de Aziatische landen. Zij adviseren de haarproducten van Pelo Baum voor de behandeling tegen kaalheid, haaruitval en dunner wordende haren.

Wat zijn de voordelen van Pelo Baum producten?

 • Verbetert de conditie van haar en hoofdhuid
 • Creëert een gezonde omgeving voor haargroei
 • Herstelt het haargroeiproces
 • Activeert passieve haarfollikels
 • Zorgt voor teruggroei van nieuw en sterker haar
 • Geeft patiënten glanzende haren
 • Het product is Europees geregistreerd en heeft een EU-notificatie (CPNP 220101).

  Voor wie zijn de Pelo Baum producten bedoeld?

 • Mannen en vrouwen met niet-verlittekende alopecia
 • Mannen en vrouwen die dunner wordend haar ervaren
 • Activeert passieve haarfollikels
 • Mannen en vrouwen met bovenmatig haarverlies
 • Opeenvolgende behandelingen zijn nodig om het verwachte resultaat te bereiken
 • Werkingsmechanisme van Pelo Baum peptidencomplex

  Het Pelo Baum peptidencomplex heeft effect op de verschillende signaalroutes van cellen die leiden tot haaruitval of haargroei juist stimuleren

  1. CG-Follinuvo blokkeert de 5α-reductase sterk en zorgt voor de remming van DHT-vorming in de hoofdhuid en zorgt daarmee voor een actieve toename in haargroei.
  2. CG-Follinuvo blokkeert de DKK-1 verbinding met de LRP6-receptor die verantwoordelijk is voor de downregulatie van de expressie van β-Catenine en haarverlies veroorzaakt. CG-Follinuvo activeert de expressie van β-Catenine waardoor haargroei wordt gestimuleerd.
  3. CG-Nokkin blokkeert BMP4 waardoor BMP zich niet kan binden aan zijn receptor en daarmee zorgt voor een afname in haarverlies.
  4. CG-Keramin1 zorgt voor de downregulatie van de expressie van DKK-1, de belangrijkste factor in het afsterven van de haarfollikel, en resulteert in haargroei.

  Ultieme haarbehandeling in 3 stappen

  Hair4Hair product

  STAP 1: PELO BAUM HAIR REVITALIZING SHAMPOO

  Externe factoren verhinderen dat het haar niet voldoende vocht absorbeert en uitgedroogd raakt. Te weinig hydratie van de hoofdhuid kan tot haaruitval en dunnere haren leiden. De Pelo Baum Shampoo (150 ml) is een product om dit haarprobleem tegen te gaan. Het optimaliseert haar en hoofdhuid om de actieve ingrediënten grondig op te nemen waardoor de haarfollikels en de haarwortels volledig worden gehydrateerd.

  Gebruiksaanwijzing

  Reinig het haar met een kleine hoeveelheid shampoo dat wordt aangebracht op nat haar. Masseer het in op de hoofdhuid om het haar en de hoofdhuid te reinigen en te hydrateren. Na twee minuten uitwassen. Voor dagelijks gebruik.

  STAP 2: PELO BAUM HAIR REVITALIZING CONDITIONER

  De Pelo Baum Conditioner (110 ml) geeft intensieve voeding aan droog haar na het wassen met shampoo. Het helpt om de haren te conditioneren en de dunner wordende haren te behandelen. Vochtige haarwortels maken het gemakkelijker om de mineralen op te nemen. Tijdens dit proces worden aminozuren en andere voedingsstoffen die in het product zitten gemakkelijker geabsorbeerd in de haren waardoor de haren vitaler en voller aanvoelen.

  Gebruiksaanwijzing

  Na het wassen met de Pelo Baum shampoo, wordt de Pelo Baum conditioner aangebracht op de haren. Laat dit gedurende vijf minuten intrekken alvorens het uit te wassen.

  STAP 3: PELO BAUM HAIR REVITALIZING SOLUTION

  Deze revitaliserende lotion van Pelo Baum voor mensen met een milde of matige vorm van haarverlies is speciaal ontwikkeld voor dagelijks thuisgebruik om het hydratatieniveau in de hoofdhuid op peil te krijgen en om de teruggroei van haar te stimuleren. Deze ultieme haarbehandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die mild tot matig haarverlies hebben of dunner wordend haar willen bestrijden en hun haar weer vitaler, voller en glanzender willen maken. Pelo Baum Hair Revitalizing Solution wordt sterkt aanbevolen om tijdens en ná de low level lasertherapie van Pro Haarzorg te gebruiken om het resultaat van de behandeling te optimaliseren en te behouden.

  Gebruiksaanwijzing

  Gebruik Pelo Baum Hair Revitalizing Solution voor een optimale haarverzorging tweemaal daags, in de ochtend en avond. Schudt de lotion zachtjes voor gebruik. Breng de lotion aan op een droge hoofdhuid. Masseer de Pelo Baum Hair Revitalizing lotion zachtjes in met de vingertoppen. Laat de lotion minimaal 3 uur intrekken om ervoor te zorgen dat de lotion goed wordt opgenomen in de haarfollikels.